Ne face deosebita placere sa va invitam la evenimentul de training al anului 2013 din Oradea, organizat de Solver Training & Consulting in colaborare cu RomarketingActive Job Consulting si Romcom in data de 28.11.2013 la Hotel Ramada in Oradea intre orele 15:00 si 19:00.

Training Compass este un eveniment dedicat managerilor de Resurse Umane si responsabililor de training. Scopul evenimentului este informarea participantilor asupra pietei locale si nationale de training.

In cadrul acestui eveniment veti putea afla care sunt cele mai noi tendinte pe piata de training, previziuni asupra anului 2014 in acelasi context si va veti putea familiariza cu oferta pentru anul urmator a companiilor locale de training.

Intrarea la eveniment este libera pentru cei inscrisi in prealabil. Va rugam sa confirmati prezenta dumneavoastra la telefon 0259-467388 sau e-mail office@romarketing.ro. Va invitam sa accesati agenda completa a evenimentului Training Compass 2013.

In vederea premierii celui mai bun program de dezvoltare a angajaților, va rugam sa completati formularul urmator: http://tinyurl.com/opbbkva.

Va asteptam,

Carmen Sasu
Managing Partner
 
%d blogeri au apreciat: