Fundatia Alternative Romania (FAR)

FAR a fost înființată în 1999, ca o extensie a activității derulate de RoMarketing, cu accent pe educarea și dezvoltarea aptitudinilor membrilor societății civile, în special în rândul tinerilor. Împreună, de-a lungul anilor am reușit să creștem impactul pe care societatea civilă îl are în dezvoltarea comunității locale, prin furnizarea de programe de educație non-formală, participarea publică activă și crearea unor parteneriate strategice cu jucatori-cheie ai pieței.

RoPlus

In anul 1998 RoPlus devine reprezentant al Thomas International în Romania iar RoMarketing partener strategic pentru promvoarea și utilizarea instrumentelor oferite de aceștia. Thomas International este un furnizor global de instrumente de evaluare a oamenilor și singurul cu divizii dedicate pentru educație și sport. Misiunea echipei RoPlus este de a ajuta oamenii să își atingă potențialul maxim, de aceea susținem companiile din România să își dezvolte oamenii, echipele și cultura organizațională și să atingă performanțe ridicate.

Human Telex Consulting

Filozofia Human Telex Consulting vorbește despre siguranță și încredere. Cu sediul în Budapesta, Ungaria, este una dintre cele mai importante agenții de resurse umane din Europa Centrală și de Est. Colaborarea noastră a început încă din anul 2000 și presupune sprijin reciproc în dezvoltarea de parteneriate durabile și livrarea de programe de instruire și consultanță la cel mai înalt nivel.

Employer Brand International

Se numără printre liderii mondiali în materie de Employer Branding. Am organizat în parteneriat cu Employer Brand International două ediții ale conferinței interactive „Employer Branding Summit”, care l-au avut ca și gazdă pe Brett Minchington, CEO-ul companiei.

ROI Institute, Inc

În 2020 Romarketing devine partener oficial al ROI Institute, Inc. în România, urmând ca împreună să desfăşoare proiecte de consultanţă şi programe de certificare. ROI Institute are colaboratori în peste 70 de ţări din întreaga lume şi îşi propune să ajute organizaţiile, specialiştii în Resurse Umane şi managerii să evalueze succesul proiectelor şi programelor de dezvoltare a resurselor umane şi să demonstreze valoarea reală a muncii lor.

The Professional's Selling Game

Echipa Sellification crede în faptul că vânzările se pot învăța într-un mod experiențial și distractiv. De aceea a inventat SELLification – The Professional’s Selling Game, jocul în care oricine poate îmbrăca atât „haina” vânzătorului, cât și să încalți „papucii” clientului.

VR Train Concept

La fel ca și partenerii noștri de la VR Train Concept credem în utilizarea tehnologiei în învățare și dezvoltare. Folosind realitatea virtuală VR Train Concept oferă instruiri de calitate superioară și retenție mai bună, datorită experienței imersive.

Gower

Gower este recunoscută pe plan mondial ca fiind una dintre cele mai importante edituri specializate în teme de business și management. RoMarketing distribuie în România încă din anul 2000 cărți marca Gower în limba engleză și română, portofoliul incluzând titluri precum: – 50 de Activitati Pentru Pregatirea Evaluarii – Wendy Denham, Jane Jestico – 50 de Activitati Pentru Dezvoltarea Creativitatii si Rezolvarea Problemelor – Geof Cox, Chuck Dufault, Walt Hopkins – Exercitii pentru Conducerea Procesului de Instruire, John Payne – 50 de Activitati Pentru Teambuilding, Mike Woodcock – Centrul de Evaluare si Dezvoltare Gower, Julie Hay