Fundatia Alternative Romania (FAR)

Misiunea FAR consta in educarea si dezvoltarea aptitudinilor membrilor societatii civile. De asemenea, prietenii de la FAR si-au propus sa creasca impactul pe care societatea civila il are in dezvoltarea comunitatii locale, prin furnizarea de programe de educatie non-formala, participarea publica activa si crearea unor parteneriate strategice cu jucatori-cheie ai pietei.

RoPlus

Din noiembrie 1998 Thomas International este prezent in Romania, prin firma ROPLUS, cu drepturi exclusive de distributie. Facand parte dintr-o retea internationala, avem capacitatea de a pune la dispozitia partenerilor nostri aceleasi servicii standardizate, disponibile in oricare din tarile in care Thomas International este prezent.

Human Telex Consulting

Filozofia Human Telex Consulting vorbeste despre siguranta si incredere. Cu sediul in Budapesta, Ungaria, este una dintre cele mai importante agentii de resurse umane din Europa Centrala si de Est.

Gower

Gower este recunoscuta pe plan mondial ca fiind una dintre cele mai importante edituri specializate in teme de business si management.

The Professional's Selling Game

Credem în faptul că vânzările se pot învăța într-un mod experiențial și  distractiv. Din acest motiv am inventat SELLification – The Professional’s Selling Game, jocul în care poți îmbrăca atât “haina” vânzătorului, cât și să încalți “papucii” clientului

Employer Brand International

Se numara printre liderii mondiali in materie de Employer Branding. Am organizat in parteneriat cu Employer Brand International doua editii ale conferintei interactive „Employer Branding Summit”, care l-au avut ca gazda pe Brett Minchington, CEO-ul companiei.