PROCESUL COMPLET DE RECRUTARE ȘI SELECȚIE

Cursuri online pentru recrutări de succes!

ACCELEREAZĂ-ȚI DEZVOLTAREA

Cursuri online pentru a avea succes!
Un curs pe durata căruia am acumulat energie pozitivă!
Alexandra Olariu

Proposal Engineer, Emerson

Mulți dintre noi avem nevoie să învățăm ce înseamnă o relație bună și, mai ales, cum să răspundem în momentele dificile, fără să rănim, fără să simțim că suntem răniți sau, cu deosebire, că nevoile noastre nu contează. Este una dintre cele mai valoroase abilități de care avem nevoie! Fără să uităm de faptul că implică o bună toleranță la disconfort și flexibilitate. Și… atenție la perspectiva, respectiv unicitatea celuilalt.
Adrian Calin Vantiu

E-ON Business Services

Program de dezvoltare a INTELIGENȚEI EMOȚIONALE

 

 

 

 

 

 

Experiența trăită la acest curs a venit cu multe conștientizări de care aveam nevoie într-o perioadă dificilă și atipică. Sunt recunoscătoare pentru inițierea și ghidarea înspre o cunoaștere și mai bună a propriei persoane și înspre înțelegerea unei atitudini și comportamente pe care le au cei din jur.

 

Luminița Mesaroș

Am avut plăcerea de a participa la acest curs și sunt foarte recunoscatoare pentru acest lucru. Simt că a avut un impact real asupra dezvoltării mele personale și că am avut de învățat de la o echipă formată din tineri profesioniști. Atmosfera la curs a fost foarte placută și m-am bucurat de faptul că și ceilalți cursanți erau oameni care își doreau să se dezvolte și să învețe. Vă recomand cu drag și sper că voi mai avea plăcerea de a participa la cursurile organizate de voi.

Cristina Ioana Todoran