Carmen Sasu

Carmen Sasu

Managing Partner

Desi tendintele din Resurse Umane oscileaza si se modifica odata cu trecerea timpului, exista si cateva constante in domeniu. Pe aceste elemente invariabile – spiritul antreprenorial, seriozitatea, creativitatea si curajul – mi-am cladit o experienta de peste 20 de ani intr-o lume mereu schimbatoare si aducatoare de provocari. Alaturi de Sorina, prietena mea de-o viata, am comprimat acest micro-univers fascinant in RoMarketing, firma in cadrul careia am sustinut peste 2000 de ore de curs si am construit totodata programe de consultanta, am format oameni, am creat instrumente si nu in ultimul rand m-am dezvoltat continuu. Unul dintre obiectivele implicarii mele in diverse proiecte a fost dezvoltarea de competente atat in randul tinerilor, cat si in cel al managerilor care se ghideaza dupa o deviza care ma caracterizeaza si pe mine: nu inceta niciodata sa inveti.

Sorina Bradea

Sorina Bradea

Managing Partner

22 de ani de experienta in resurse umane, dintre care 18 ani in RoMarketing, firma pe care am infiintat-o impreuna cu Carmen, prietena de-o viata. Experienta mea se poate rezuma in urmatoarele cuvinte: valoarea pe termen lung a unui om consta in ce lasa in urma sa. Iar eu mi-am propus ca in urma mea sa ramana oameni. Formez si antrenez oameni. Am debutat formand tineri si continui provocand schimbarea la adulti. Imi place sa dezvolt si sa sustin programe de training, imi place sa construiesc echipe. Imi place sa initiez proiecte noi si, ca firma, sa deschidem drumuri. Studiile mele, atat cele de inginerie, cat si cele manageriale, m-au ajutat sa inteleg un lucru valabil si astazi: procesul de invatare nu se termina niciodata. Misiunea mea este aceea de a face tot posibilul ca aceia care au visuri sa le transforme in realitate. Fie ca viseaza sa fie angajati exceptionali sau antreprenori de succes, sunt alaturi de ei pentru a-i ajuta sa dobandeasca informatii, cunostinte, competente si, mai presus de toate, increderea ca se poate. Deviza mea este: „Excelenta reprezinta o alegere personala a fiecaruia: este un original si nu o copie reusita!”

Stela Bibart

Stela Bibart

Senior Consultant

Am inceput activitatea in domeniul dezvoltarii organizationale si al resurselor umane in urma cu 16 ani. De atunci, creez si derulez programe de formare profesionala cu diferite tematici: evaluarea performantelor, evaluarea comportamentala, motivarea angajatilor, recrutare si selectie de personal, orientarea in cariera, construirea echipei, plan de afaceri, dezvoltarea abilitatilor manageriale, managementul schimbarii si tranzitiei sau competente sociale si civice. Deviza mea este: „In situatii complexe sa stii sa gasești simplitatea care sa te conducă la esenta!”

Emilia Bradea

Emilia Bradea

Consultant

Am crescut impreuna cu RoMarketing inca de la infiintarea companiei in 1995 si sunt membru activ al echipei din 2007. Experientele pe care le-am acumulat de-a lungul anilor au avut mereu acelasi scop, de a dobandi si de a perfectiona cunostintele necesare unui expert in resurse umane. Avand formare atat in psihologie, cat si in economie, am inceput sa vad oamenii ca pe niste surse de energie si totodata generatori de cifre. Imi place sa privesc potentialul unei persoane si sa fiu acolo pentru a-i oferi sprijin sa si-l implineasca. Misiunea mea aduce cu ea multe provocari, dar satisfactia rezultatului obtinut este pe masura.

Maria Popa

Maria Popa

Consultant Financiar

Activitatea mea in RoMarketing a inceput acum 11 ani. De atunci, am trecut prin multe schimbari alaturi de echipa, dar misiunea mea a ramas aceeasi: sa fiu realista, rationala si sa gestionez resursele financiare. Consider ca aduc in RoMarketing o experienta financiara complexa si cunostinte solide pe care conteaza toti membrii. Imi arat mereu disponibilitatea de a impartasi cu ceilalti ceea ce stiu si imi place sa fac. Deviza mea: perspectiva financiara si succesul unei afaceri reprezinta un tot unitar.

Camelia Ruje

Camelia Ruje

Marketing Manager

Am fost un copil timid si ascultator, caruia ii placea sa deseneze si sa plonjeze in universuri create de Jules Verne. Am continuat sa visez si la facultate, unde am studiat limbile si literaturile engleza si franceza (mai mult engleza si mai mult literatura). Din 2006 fac parte din echipa RoMarketing, unde chiar mi se cere sa visez si unde imi exersez zi de zi creativitatea – in cuvinte sau imagini, in oferte sau achizitii, in romana sau in engleza, in Excel sau in Power-Point. Din 2010 sunt sotie si din 2011 mama, roluri care mi-au aratat ca nu trebuie doar sa iti visezi viata, ci sa iti si traiesti visurile.

Dorina Lucuta

Dorina Lucuta

Assistant Manager

De cand m-am alaturat echipei RoMarketing, am invatat ca investitiile cele mai mari se fac in propria persoana. Incep, asadar, fiecare dimineata cu acelasi gand. Cum as putea sa cresc si sa ma dezvolt astazi? Raspunsul la aceasta intrebare il primesc de la oamenii care ma inspira zi de zi si de la activitatile inovatoare pe care am ocazia sa le desfasor. RoMarketing m-a invatat sa am incredere in mine si sa-mi redescopar abilitatile si competentele.

Ramona Lucaciu

Ramona Lucaciu

Psiholog Recruiter

Am absolvit Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Psihologie, unde am învățat care îmi sunt punctele forte, dar și cele mai puțin forte. Ce anume mă definește? Să fiu o persoană sociabilă, sensibilă, optimistă, visătoare, pozitivă și dornică de a experimenta lucruri noi. Îmi place să interacționez cu oamenii, îmi place să-i cunosc și să-i descopăr. Din 2016, fac parte din echipa Romarketing și activez ca și psiholog, în cadrul departamentul de recrutare și evaluare personal. Romarketing pentru mine reprezintă – dinamism, originalitate, libertate, creativitate, deschidere și zâmbete.

Mihaela Buz

Mihaela Buz

Psiholog Recruiter

Am absolvit Facultatea de Știinţe Socio- Umane, Specializarea: Psihologie, unde, treptat, m-am descoperit pe mine şi am reuşit să înţeleg care sunt mecanismele din spatele comportamentului uman. Sunt o persoană amabilă, sociabilă, punctuală, corectă, organizată, diplomată, îmi place să înteracţionez cu oamenii. Mi-am început activitatea de psiholog în cadrul unui Cabinet Individual de Psihologie din Oradea, unde am luat contact pentru prima dată cu domeniul practic şi absolut fascinant al Psihologiei Muncii şi Organizaţională şi Psihologiei Transporturilor. Având în vedere faptul că fiecare persoană petrece o perioadă de timp considerabilă la locul de muncă, am început să analizez toţi factorii care stau la baza alegerii profesiei. Pot să spun că am învăţat multe, dar încă mai am mult de învăţat despre acest domeniu. Ulterior, am vrut să îmi aprofundez studiile în domeniul psihologiei şi am început să explorez şi alte ramuri ale psihologiei, motiv pentru care am făcut un curs de formare în domeniul Psihoterapiei şi Consilierii Psihologiei Cognitiv – Comportamentale. Colaborarea mea cu Romarketing a început în luna februarie a anului 2017. Am cunoscut aici oameni minunaţi, cu valori pe care eu le apreziez şi pe care le împărtăşesc şi sunt încântată şi recunoscătoare că fac parte din această echipă.

Mihai Muțiu

Mihai Muțiu

Consultant Senior

 

Absolvent de inginerie, am ales să lucrez ca și angajat în companii care mi-au permis o dezvoltare continuă, inițial în domeniul tehnic, apoi în cel legat de afaceri și resursa umană. Evoluția dinspre scoală spre mediul economic se bazează pe acumularea continuă de cunoștințe, prelucrarea și utilizarea lor, la început în folosul propriu, mai apoi în cel al celor care mi-au solicitat serviciul.

Ca și consultant în domeniul resurselor umane, în special în partea de learning, experiența acumulată din interacțiunile avute  în viața reală din exteriorul și interiorul organizațiilor, mi-a permis elaborarea și participarea la programe aplicate în instruirea cursanților de astăzi, respectiv a liderilor și managerilor de mâine.

Orientat spre rezultat, extrem de atent pe atitudine mi-a plăcut întotdeauna să dezvolt echipe, grupuri și comunități într-un mediu în care EDUCAȚIA reprezintă punctul de interes maxim.

Gabriel Roseanu

Gabriel Roseanu

Psiholog

Lucrez în domeniul psihologiei de peste 11 ani, timp în care am explorat mai multe domenii teoretice şi aplicative ale acestei discipline. Mă pasionează tot ce înseamnă ştiinţă şi inovaţie aplicată în psihologie. Astfel, caut în permanenţă să optimizez metodele şi tehnicile psihologice utilizate pe teren. Datorită a mai multor ani în care am activat în domeniul cercetării psihologice am ajuns să mă specializez în metodologia cercetării comportamentul uman şi a prelucrării informatizate a datelor. În cadrul echipei Romarketing sunt responsabil de aspectele tehnice ale metodelor psihologice utilizate şi particip la procesul de inovaţie şi dezvoltare continuă ce caracterizează modul de lucru al acestei companii.

Sabin Mureșan

Sabin Mureșan

Consultant

Lucrez de cincisprezece ani în domeniul transformării pașnice a conflictelor, activitate care mi-a oferit experiențe de viață pe patru continente. Mă pasionează să înțeleg sursa conflictelor din mine și din cei din jurul meu și totodată cum le putem privi ca pe oportunități de  auto-cunoaștere. Domeniul acesta include comunicare empatică, reducerea și prevenirea violenței, însușirea de comportamente și atitudini care să ducă la o viață împlinită.

În paralel, în ultimii douăzeci de ani am lucrat în proiecte de educație nonformală și bazată pe învățare prin experiență directă, cu copii, tineri și adulți. Aduc în acest context și experiența acumulată în alpinism și sporturi montane. Mă fascinează lucrul în echipă și stimularea armoniei dintre individual și colectiv, privite din perspectiva învățării și adaptării continue.

În proiectele în care mă implic caut mereu inovația și ieșirea din tipare. Cred în capacitatea fiecărei persoane de a-și găsi echilibrul interior și de a răspândi apoi această stare de pace și fericire în jurul său

Dan Pitic

Dan Pitic

Trainer TeamBuilding

M-am născut explorator. Probabil de aceea mi-am căutat drumul în domenii ca sporturile montane, speologie, salvamont, alpinism utilitar. Iar după etapa de acumulare, am ajuns să valorific și să împărtășesc experiența devenind manager, ghid, instructor și trainer. Îmi place să asist și pe alții să facă pași în afara zonei lor de confort, să-și lărgească orizontul. Lângă Romarketing sunt din 2003, dezvoltând împreună programe de Team Building și pot spune că fiecare proiect ne provoacă imaginația și ne împinge la o continuă perfecționare.

Mihai Drăgoi

Mihai Drăgoi

Consultant senior

Prin toate proiectele de consultanță pe care le-am derulat pe parcursul activității mele din ultimii ani, i-am ajutat pe clienții mei să găsească cele mai potrivite soluții de dezvoltare a capabilităților organizaționale și, implicit, să reușească să implementeze cu succes strategiile organizaționale. Abordările sale integrate, dezvoltate specific pentru fiecare client în parte și adaptate la nevoile și provocările lor specifice, le dau clienților posibilitatea de a maximiza rezultatele eforturilor lor, de a crea schimbări durabile în practicile lor legate de Managementul Capitalului Uman.

Zala Akos

Zala Akos

Senior Consultant

I am a senior consultant and trainer. I am the Managing Director of Human Telex Consulting, a leading organisational development consultancy in Hungary, President of the European Training and Media Association.  I estimate to have spent more than 1.500 days with various groups.  I am the lead trainer of the Flow Management Academy which is a year-long professional training program for top and middle managers.