ECHIPA RoMarketing

Ce au hotărât o ingineră și o profesoară să dezvolte împreună după o prezență într-o multinațională în care au participat la construirea unei fabrici, au recrutat și dezvoltat sute de angajați, au petrecut multe ore în ședințe de strategie în calitate de membre în echipa de conducere?
Am hotărât să dezvoltăm un concept care să ne reprezinte! Împreună cu o echipă dedicată, profesionistă și entuziastă, continuăm să cercetăm potențialul uman și să ne bucurăm de fiecare dată când descoperim diamantele pe care fiecare le poartă în sine, atât la nivel personal cât și la nivel profesional!
Suntem diferite dar ne și asemănăm. Sunt multe lucruri care ne leagă: o prietenie lungă și frumoasă, convingerea că împreună poți face mai mult decât de unul singur. Entuziasmul, curiozitatea, dorința de autodepășire și plăcerea de a lucra cu OMUL.
Învățam în fiecare zi, îi învățăm și pe alții, visăm, căutam soluții și ne reinventăm ori de câte ori e nevoie. Facem acest lucru pentru afacerea noastră dar și pentru oamenii de afaceri și managerii care au încredere în noi și în echipa noastră!

Carmen Sasu

Carmen Sasu

Managing Partner

Desi tendintele din Resurse Umane oscileaza si se modifica odata cu trecerea timpului, exista si cateva constante in domeniu. Pe aceste elemente invariabile – spiritul antreprenorial, seriozitatea, creativitatea si curajul – mi-am cladit o experienta de peste 20 de ani intr-o lume mereu schimbatoare si aducatoare de provocari. Alaturi de Sorina, prietena mea de-o viata, am comprimat acest micro-univers fascinant in RoMarketing, firma in cadrul careia am sustinut peste 2000 de ore de curs si am construit totodata programe de consultanta, am format oameni, am creat instrumente si nu in ultimul rand m-am dezvoltat continuu. Unul dintre obiectivele implicarii mele in diverse proiecte a fost dezvoltarea de competente atat in randul tinerilor, cat si in cel al managerilor care se ghideaza dupa o deviza care ma caracterizeaza si pe mine: nu inceta niciodata sa inveti.

Sorina Bradea

Sorina Bradea

Managing Partner

22 de ani de experienta in resurse umane, dintre care 18 ani in RoMarketing, firma pe care am infiintat-o impreuna cu Carmen, prietena de-o viata. Experienta mea se poate rezuma in urmatoarele cuvinte: valoarea pe termen lung a unui om consta in ce lasa in urma sa. Iar eu mi-am propus ca in urma mea sa ramana oameni. Formez si antrenez oameni. Am debutat formand tineri si continui provocand schimbarea la adulti. Imi place sa dezvolt si sa sustin programe de training, imi place sa construiesc echipe. Imi place sa initiez proiecte noi si, ca firma, sa deschidem drumuri. Studiile mele, atat cele de inginerie, cat si cele manageriale, m-au ajutat sa inteleg un lucru valabil si astazi: procesul de invatare nu se termina niciodata. Misiunea mea este aceea de a face tot posibilul ca aceia care au visuri sa le transforme in realitate. Fie ca viseaza sa fie angajati exceptionali sau antreprenori de succes, sunt alaturi de ei pentru a-i ajuta sa dobandeasca informatii, cunostinte, competente si, mai presus de toate, increderea ca se poate. Deviza mea este: „Excelenta reprezinta o alegere personala a fiecaruia: este un original si nu o copie reusita!”

Emilia Bradea

Emilia Bradea

Consultant

Am crescut impreuna cu RoMarketing inca de la infiintarea companiei in 1995 si sunt membru activ al echipei din 2007. Experientele pe care le-am acumulat de-a lungul anilor au avut mereu acelasi scop, de a dobandi si de a perfectiona cunostintele necesare unui expert in resurse umane. Avand formare atat in psihologie, cat si in economie, am inceput sa vad oamenii ca pe niste surse de energie si totodata generatori de cifre. Imi place sa privesc potentialul unei persoane si sa fiu acolo pentru a-i oferi sprijin sa si-l implineasca. Misiunea mea aduce cu ea multe provocari, dar satisfactia rezultatului obtinut este pe masura.

Maria Popa

Maria Popa

Consultant Financiar

Activitatea mea in RoMarketing a inceput acum 11 ani. De atunci, am trecut prin multe schimbari alaturi de echipa, dar misiunea mea a ramas aceeasi: sa fiu realista, rationala si sa gestionez resursele financiare. Consider ca aduc in RoMarketing o experienta financiara complexa si cunostinte solide pe care conteaza toti membrii. Imi arat mereu disponibilitatea de a impartasi cu ceilalti ceea ce stiu si imi place sa fac. Deviza mea: perspectiva financiara si succesul unei afaceri reprezinta un tot unitar.

Camelia Ruje

Camelia Ruje

Marketing Manager

Am fost un copil timid si ascultator, caruia ii placea sa deseneze si sa plonjeze in universuri create de Jules Verne. Am continuat sa visez si la facultate, unde am studiat limbile si literaturile engleza si franceza (mai mult engleza si mai mult literatura). Din 2006 fac parte din echipa RoMarketing, unde chiar mi se cere sa visez si unde imi exersez zi de zi creativitatea – in cuvinte sau imagini, in oferte sau achizitii, in romana sau in engleza, in Excel sau in Power-Point. Din 2010 sunt sotie si din 2011 mama, roluri care mi-au aratat ca nu trebuie doar sa iti visezi viata, ci sa iti si traiesti visurile.

Dorina Lucuta

Dorina Lucuta

Assistant Manager

De cand m-am alaturat echipei RoMarketing, am invatat ca investitiile cele mai mari se fac in propria persoana. Incep, asadar, fiecare dimineata cu acelasi gand. Cum as putea sa cresc si sa ma dezvolt astazi? Raspunsul la aceasta intrebare il primesc de la oamenii care ma inspira zi de zi si de la activitatile inovatoare pe care am ocazia sa le desfasor. RoMarketing m-a invatat sa am incredere in mine si sa-mi redescopar abilitatile si competentele.

Marinela Farc

Marinela Farc

Consultant

Sunt psiholog clinician și consilier psihologic, acreditat de către Colegiul Psihologilor din România (din 2010). ​ Cu experiență într-o varietate de servicii pentru comunitate, fiind educator, coordonator local pt ONG-uri, speaker la diverse evenimente socio-educaționale și practica privată din cabinetul psihologic.​ Mă bucur de oportunitatea de a mă implica și în domeniul HR (în calitate de consultant). Alături de echipa Romarketing am acces la informații utile și valide, la o comunitate de experți și la metode eficiente de cunoaștere și dezvoltare personală, precum și profesională. Punând împreună toate acestea, particip activ la consolidarea programelor de evaluare și dezvoltare derulate de Romarketing. Îmi place dinamica domeniului, mereu va fi ceva nou de învățat despre oameni și profesiilor lor. ​

Ramona Lucaciu

Ramona Lucaciu

Psiholog Recruiter

Am absolvit Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Psihologie, unde am învățat care îmi sunt punctele forte, dar și cele mai puțin forte. Ce anume mă definește? Să fiu o persoană sociabilă, sensibilă, optimistă, visătoare, pozitivă și dornică de a experimenta lucruri noi. Îmi place să interacționez cu oamenii, îmi place să-i cunosc și să-i descopăr. Din 2016, fac parte din echipa Romarketing și activez ca și psiholog, în cadrul departamentul de recrutare și evaluare personal. Romarketing pentru mine reprezintă – dinamism, originalitate, libertate, creativitate, deschidere și zâmbete.

Lavinia Ghirbak

Lavinia Ghirbak

Psiholog Recruiter

Curiozitatea privind modul complex în care funcționează mintea este motivul pentru care am ales să studiez psihologia şi, ulterior, psihoterapia cognitiv-comportamentală. Printre atributele care mă descriu ca persoană se numără conștiinciozitatea şi abilitatea de a fi un bun ascultător. Caut în mod constant să învăţ mai mult şi să cresc, atât pe plan personal, cât şi profesional. M-am alăturat echipei RoMarketing în 2019 în cadrul departamentului de recrutare. Am găsit aici noi provocări şi oportunităţi de a învăţa mai multe despre domeniul Resurselor Umane, despre oameni şi comportamentul lor, dar şi despre mine însămi.

Delia Sfechis

Delia Sfechis

Trainer

În anii mei de studenție, la Facultatea de Litere din Cluj, credeam că pasiunile mele sunt comunicarea și literatura. Ulterior, fiind angajată la o companie multinațională am înțeles că relațiile inter-umane îmi alimentează pofta de cunoaștere și astfel am ajuns să lucrez ca trainer. Pe parcursul celor 4 ani de experiență ca trainer corporate, mi-am îndreptat atenția tot mai mult asupra modului în care emoțiile ne influențează comportamentul, performanța și bunăstarea, atât la nivel mental, cât și la nivel fizic. Din 2015 livrez sesiuni de inteligență emoțională, iar din 2017, când am devenit instructor autorizat de yoga, explorez modul în care putem crea mai mult echilibru în viețile noastre, aducând corpul și mintea la unison. Lucrând alături de oameni, mă simt îmbogățită pentru că am mereu ocazia să învăț ceva nou și am oportunitatea să aduc o contribuție în procesul lor de evoluție.

Mihai Muțiu

Mihai Muțiu

Consultant Senior

 

Absolvent de inginerie, am ales să lucrez ca și angajat în companii care mi-au permis o dezvoltare continuă, inițial în domeniul tehnic, apoi în cel legat de afaceri și resursa umană. Evoluția dinspre scoală spre mediul economic se bazează pe acumularea continuă de cunoștințe, prelucrarea și utilizarea lor, la început în folosul propriu, mai apoi în cel al celor care mi-au solicitat serviciul.

Ca și consultant în domeniul resurselor umane, în special în partea de learning, experiența acumulată din interacțiunile avute  în viața reală din exteriorul și interiorul organizațiilor, mi-a permis elaborarea și participarea la programe aplicate în instruirea cursanților de astăzi, respectiv a liderilor și managerilor de mâine.

Orientat spre rezultat, extrem de atent pe atitudine mi-a plăcut întotdeauna să dezvolt echipe, grupuri și comunități într-un mediu în care EDUCAȚIA reprezintă punctul de interes maxim.

Sabin Mureșan

Sabin Mureșan

Consultant

Lucrez de cincisprezece ani în domeniul transformării pașnice a conflictelor, activitate care mi-a oferit experiențe de viață pe patru continente. Mă pasionează să înțeleg sursa conflictelor din mine și din cei din jurul meu și totodată cum le putem privi ca pe oportunități de  auto-cunoaștere. Domeniul acesta include comunicare empatică, reducerea și prevenirea violenței, însușirea de comportamente și atitudini care să ducă la o viață împlinită.

În paralel, în ultimii douăzeci de ani am lucrat în proiecte de educație nonformală și bazată pe învățare prin experiență directă, cu copii, tineri și adulți. Aduc în acest context și experiența acumulată în alpinism și sporturi montane. Mă fascinează lucrul în echipă și stimularea armoniei dintre individual și colectiv, privite din perspectiva învățării și adaptării continue.

În proiectele în care mă implic caut mereu inovația și ieșirea din tipare. Cred în capacitatea fiecărei persoane de a-și găsi echilibrul interior și de a răspândi apoi această stare de pace și fericire în jurul său

Dan Pitic

Dan Pitic

Trainer TeamBuilding

M-am născut explorator. Probabil de aceea mi-am căutat drumul în domenii ca sporturile montane, speologie, salvamont, alpinism utilitar. Iar după etapa de acumulare, am ajuns să valorific și să împărtășesc experiența devenind manager, ghid, instructor și trainer. Îmi place să asist și pe alții să facă pași în afara zonei lor de confort, să-și lărgească orizontul. Lângă Romarketing sunt din 2003, dezvoltând împreună programe de Team Building și pot spune că fiecare proiect ne provoacă imaginația și ne împinge la o continuă perfecționare.

Gabriel Roseanu

Gabriel Roseanu

Psiholog

Lucrez în domeniul psihologiei de peste 11 ani, timp în care am explorat mai multe domenii teoretice şi aplicative ale acestei discipline. Mă pasionează tot ce înseamnă ştiinţă şi inovaţie aplicată în psihologie. Astfel, caut în permanenţă să optimizez metodele şi tehnicile psihologice utilizate pe teren. Datorită a mai multor ani în care am activat în domeniul cercetării psihologice am ajuns să mă specializez în metodologia cercetării comportamentul uman şi a prelucrării informatizate a datelor. În cadrul echipei Romarketing sunt responsabil de aspectele tehnice ale metodelor psihologice utilizate şi particip la procesul de inovaţie şi dezvoltare continuă ce caracterizează modul de lucru al acestei companii.

Zala Akos

Zala Akos

Senior Consultant

I am a senior consultant and trainer. I am the Managing Director of Human Telex Consulting, a leading organisational development consultancy in Hungary, President of the European Training and Media Association.  I estimate to have spent more than 1.500 days with various groups.  I am the lead trainer of the Flow Management Academy which is a year-long professional training program for top and middle managers.

Mihai Drăgoi

Mihai Drăgoi

Consultant senior

Prin toate proiectele de consultanță pe care le-am derulat pe parcursul activității mele din ultimii ani, i-am ajutat pe clienții mei să găsească cele mai potrivite soluții de dezvoltare a capabilităților organizaționale și, implicit, să reușească să implementeze cu succes strategiile organizaționale. Abordările sale integrate, dezvoltate specific pentru fiecare client în parte și adaptate la nevoile și provocările lor specifice, le dau clienților posibilitatea de a maximiza rezultatele eforturilor lor, de a crea schimbări durabile în practicile lor legate de Managementul Capitalului Uman.

Sorina Bradea

Sorina Bradea

Managing Partner

Pot să comprim cei 27 ani de experiență în resurse umane într-o învățătură, din care extrag mereu înțelepciune: valoarea pe termen lung a unui om constă în ceea ce lasă în urma sa.

Vezi mai mult

In 1995, când am fondat Romarketing, alături de prietena mea de-o viață, Carmen, am fost mai hotărâtă ca niciodată să las în urma mea oameni integri, conștienși și de succes. Am găsit în acest proces bucuria de a învăța mereu ceva nou, de a dezvolta și susține programe de training, de a construi echipe și de a-l susține pe fiecare om din echipă să se rafineze. Îmi place să inițiez proiecte și să deschid drumuri noi și știu că aici este cheia evoluției noastre. Misiunea mea este să-i susțin pe oamenii cu care lucrez să-și transforme visurile în realitate. Fie că visează sa fie angajați excepționali sau antreprenori de succes, sunt alături de ei pentru a-i ajuta să dobândească informații, cunoștinte, competențe și, mai presus de toate, încrederea că se poate. Deviza mea este: „Excelența reprezintă o alegere personală a fiecăruia: este un original și nu o copie reușită!”