ECHIPA RoMarketing

 

Ce au hotărât o ingineră și o profesoară să dezvolte împreună după o prezență într-o multinațională în care au participat la construirea unei fabrici, au recrutat și dezvoltat sute de angajați, au petrecut multe ore în ședințe de strategie în calitate de membre în echipa de conducere?
Am hotărât să dezvoltăm un concept care să ne reprezinte! Împreună cu o echipă dedicată, profesionistă și entuziastă, continuăm să cercetăm potențialul uman și să ne bucurăm de fiecare dată când descoperim diamantele pe care fiecare le poartă în sine, atât la nivel personal cât și la nivel profesional!
Suntem diferite dar ne și asemănăm. Sunt multe lucruri care ne leagă: o prietenie lungă și frumoasă, convingerea că împreună poți face mai mult decât de unul singur. Entuziasmul, curiozitatea, dorința de autodepășire și plăcerea de a lucra cu OMUL.
Învățam în fiecare zi, îi învățăm și pe alții, visăm, căutam soluții și ne reinventăm ori de câte ori e nevoie. Facem acest lucru pentru afacerea noastră dar și pentru oamenii de afaceri și managerii care au încredere în noi și în echipa noastră!

Carmen Sasu

Carmen Sasu

Managing Partner

Nu înceta niciodată să înveți – sunt cuvintele care mă însoțesc în tot ce fac, în parcursul meu.

Citește mai departe

Cu aceste cuvinte în minte m-am aventurat, alături de prietena mea de-o viată, Sorina, în lumea antreprenoriatului, când am fondat Romarketing împreună in urma cu 25 ani. Am învățat eu însămi despre mine si despre oameni, susținând peste 2000 de ore de curs, construind programe de consultanță si dezvoltând instrumente de autocunoaștere și dezvoltare. Am trecut prin provocări care mi-au testat seriozitatea, creativitatea și curajul și am fost răsplătită să vad cum dedicarea și eforturile mele i-au susținut atât pe tinerii, cât și pe managerii cu care am lucrat să-și dezvolte competențele și să devina mereu și mereu mai autentici și mai performanți. Deși lumea din jurul nostru și resursele din resurse umane sunt într-o oscilație continuă, unele lucruri rămân constante. Voința omului de a (se) cunoaște cât mai mult și de a evolua este una dintre aceste constante.
Sorina Bradea

Sorina Bradea

Managing Partner

Pot să comprim cei 27 ani de experiență în resurse umane într-o învățătură, din care extrag mereu înțelepciune: valoarea pe termen lung a unui om constă în ceea ce lasă în urma sa.

Citește mai departe

În 1995, când am fondat Romarketing, alături de prietena mea de-o viață, Carmen, am fost mai hotărâtă ca niciodată să las în urma mea oameni integri, conștienși și de succes. Am găsit în acest proces bucuria de a învăța mereu ceva nou, de a dezvolta și susține programe de training, de a construi echipe și de a-l susține pe fiecare om din echipă să se rafineze. Îmi place să inițiez proiecte și să deschid drumuri noi și știu că aici este cheia evoluției noastre. Misiunea mea este să-i susțin pe oamenii cu care lucrez să-și transforme visurile în realitate. Fie că visează sa fie angajați excepționali sau antreprenori de succes, sunt alături de ei pentru a-i ajuta să dobândească informații, cunoștinte, competențe și, mai presus de toate, încrederea că se poate. Deviza mea este: „Excelența reprezintă o alegere personală a fiecăruia: este un original și nu o copie reușită!”
Emilia Bradea Popescu

Emilia Bradea Popescu

Consultant Senior

Am crescut împreună cu RoMarketing încă de la înființarea companiei în 1995 și sunt membru activ al echipei din 2007.

Citește mai departe

Experiențele pe care le-am acumulat de-a lungul anilor au avut mereu același scop, de a dobândi și de a perfecționa cunoștințele necesare unui expert în resurse umane. Având formare atât în psihologie, cât și în economie, am început să văd oamenii ca pe niște surse de energie și totodată generatori de cifre. Îmi place să privesc potențialul unei persoane și să fiu acolo pentru a-i oferi sprijin să și-l împlinească. Misiunea mea aduce cu ea multe provocări, dar satisfacția rezultatului obținut este pe măsură.
Maria Popa

Maria Popa

Consultant Financiar

Activitatea mea în RoMarketing a început acum 17 ani.

c

De atunci, am trecut prin multe schimbări alături de echipă, dar misiunea mea a rămas aceeași: să fiu realistă, rațională și să gestionez resursele financiare. Consider că aduc în RoMarketing o experiență financiară complexă și cunoștințe solide pe care contează toți membrii. Îmi arăt mereu disponibilitatea de a împărtăși cu ceilalți ceea ce știu și îmi place să fac. Deviza mea: perspectiva financiară și succesul unei afaceri reprezintă un tot unitar.
Camelia Ruje

Camelia Ruje

Customer Experience Manager

Atunci când am început să lucrez alături de echipa RoMarketing în 2006,

Citește mai departe

proaspăt absolventă a Facutății de Litere, mi s-a părut fascinant să poți contribui activ la dezvoltarea personală și profesională a clienților tăi – persoane sau organizații. Mă consider o persoană care reușește cu multă abilitate să îmbine câteva abilități esențiale în acest domeniu dinamic: atenția la detaliu, dorința de a excela și inova în permanență și folosirea creativității în orice sarcină sau interacțiune.

Dorina Lucuta

Dorina Lucuta

Assistant Manager

De când m-am alăturat echipei RoMarketing, am învățat că investițiile cele mai mari se fac în propria persoană.

Citește mai departe

Încep, așadar, fiecare dimineață cu același gând. Cum aș putea să cresc și să mă dezvolt astăzi? Răspunsul la această întrebare îl primesc de la oamenii care mă inspiră zi de zi și de la activitățile inovatoare pe care am ocazia să le desfășor. RoMarketing m-a învățat să am încredere în mine și să-mi redescopăr abilitățile și competențele.
Sorin Ștefan

Sorin Ștefan

Business Development Manager

În mediul acerb concurential și, poate, extrem de pragmatic în care trăim cu toții (și în care H-ul din Human Resources este tot mai ignorat), am fost atras la RoMarketing de acea deschidere REALĂ către valorificarea potențialului uman.

Citește mai departe

M-am alăturat echipei aducând cu mine o arie largă de expunere și expertiză realizată în aproape 25 de ani de activitate în cadrul a două dintre corporațiile lideri pe piață de FMCG din Romania, în diverse roluri în Resurse Umane, Vânzări si Marketing. Îmi amintesc cu mare drag de toți cei (colegi, manageri, prieteni etc.) care la un anumit moment în viață au însemnat ceva în dezvoltarea mea personală și încerc în fiecare zi să fac același lucru pentru cei din jurul meu.

Delia Sfechis

Delia Sfechis

Trainer

În anii mei de studenție, la Facultatea de Litere din Cluj, credeam că pasiunile mele sunt comunicarea și literatura.

Citește mai departe

Ulterior, fiind angajată la o companie multinațională am înțeles că relațiile inter-umane îmi alimentează pofta de cunoaștere și astfel am ajuns să lucrez ca trainer. Pe parcursul celor 4 ani de experiență ca trainer corporate, mi-am îndreptat atenția tot mai mult asupra modului în care emoțiile ne influențează comportamentul, performanța și bunăstarea, atât la nivel mental, cât și la nivel fizic. Din 2015 livrez sesiuni de inteligență emoțională, iar din 2017, când am devenit instructor autorizat de yoga, explorez modul în care putem crea mai mult echilibru în viețile noastre, aducând corpul și mintea la unison. Lucrând alături de oameni, mă simt îmbogățită pentru că am mereu ocazia să învăț ceva nou și am oportunitatea să aduc o contribuție în procesul lor de evoluție.
Colaboratori
Dora Cernău

Dora Cernău

Trainer

Abilități de prezentare & Formator

Citește mai departe

Trainer. Autor. Public speaker. Lector al Facultății de Litere din Oradea.
Mihai Muțiu

Mihai Muțiu

Trainer & Consultant

Gestionarea riscurilor, Managementul proiectelor, Creativitate & Inovație

Citește mai departe

Absolvent de inginerie, am ales să lucrez ca și angajat în companii care mi-au permis o dezvoltare continuă,inițial în domeniul tehnic, apoi în cel legat de afaceri și resursa umană. Evoluția dinspre scoală spre mediul economic se bazează pe acumularea continuă de cunoștințe, prelucrarea și utilizarea lor, la început în folosul propriu, mai apoi în cel al celor care mi-au solicitat serviciul. Ca și consultant în domeniul resurselor umane, în special în partea de learning, experiența acumulată din interacțiunile avute  în viața reală din exteriorul și interiorul organizațiilor, mi-a permis elaborarea și participarea la programe aplicate în instruirea cursanților de astăzi, respectiv a liderilor și managerilor de mâine. Orientat spre rezultat, extrem de atent pe atitudine mi-a plăcut întotdeauna să dezvolt echipe, grupuri și comunități într-un mediu în care EDUCAȚIA reprezintă punctul de interes maxim.
Dan Pitic

Dan Pitic

Trainer

TeamBuilding 

Citește mai departe

M-am născut explorator. Probabil de aceea mi-am căutat drumul în domenii ca sporturile montane,speologie, salvamont, alpinism utilitar. Iar după etapa de acumulare, am ajuns să valorific și să împărtășesc experiența devenind manager, ghid, instructor și trainer. Îmi place să asist și pe alții să facă pași în afara zonei lor de confort, să-și lărgească orizontul. Lângă Romarketing sunt din 2003, dezvoltând împreună programe de Team Building și pot spune că fiecare proiect ne provoacă imaginația și ne împinge la o continuă perfecționare.
Simina Bleau

Simina Bleau

Trainer

Comunicare

Citește mai departe

Eu sunt Simina și cred cu tărie că „omul cât trăiește învață”, așa că am investit peste 20 de ani în educația mea formală. Și cum viața se trăiește în afara băncilor școlare, de 22 de ani investesc în experiența mea profesională, din care 16 ani am coordonat și dezvoltat oameni și organizații din țara noastră și din străinătate. De 18 ani trăiesc frumusețile și provocările relației de cuplu, de 15 ani sunt mamă, învăț și mă dezvolt alături de doi copii minunați.

Zala Akos

Zala Akos

Senior Consultant

Consultanță & Teambuilding

Citește mai departe

I am a senior consultant and trainer. I am the Managing Director of Human Telex Consulting, a leading organisational development consultancy in Hungary, President of the European Training and Media Association.  I estimate to have spent more than 1.500 days with various groups.  I am the lead trainer of the Flow Management Academy which is a year-long professional training program for top and middle managers.
Gabriel Roseanu

Gabriel Roseanu

Psiholog

Centre de evaluare

Citește mai departe

Lucrez în domeniul psihologiei de peste 11 ani, timp în care am explorat mai multe domenii teoretice şi aplicative ale acestei discipline. Mă pasionează tot ce înseamnă ştiinţă şi inovaţie aplicată în psihologie. Astfel, caut în permanenţă să optimizez metodele şi tehnicile psihologice utilizate pe teren. Datorită a mai multor ani în care am activat în domeniul cercetării psihologice am ajuns să mă specializez în metodologia cercetării comportamentul uman şi a prelucrării informatizate a datelor. În cadrul echipei Romarketing sunt responsabil de aspectele tehnice ale metodelor psihologice utilizate şi particip la procesul de inovaţie şi dezvoltare continuă ce caracterizează modul de lucru al acestei companii.
Cristian Giuglea

Cristian Giuglea

Trainer și Consultant

Managementul performanței, Digitalizare HR  

Citește mai departe

HR agile “fixer”, Arhitect al experientei angajatilor, Facilitator si coach pentru performanta

Sabin Mureșan

Sabin Mureșan

Consultant & Trainer

Teambuilding & Managementul conflictelor

Citește mai departe

Lucrez de cincisprezece ani în domeniul transformării pașnice a conflictelor, activitate care mi-a oferit experiențe de viață pe patru continente. Mă pasionează să înțeleg sursa conflictelor din mine și din cei din jurul meu și totodată cum le putem privi ca pe oportunități de  auto-cunoaștere. Domeniul acesta include comunicare empatică, reducerea și prevenirea violenței, însușirea de comportamente și atitudini care să ducă la o viață împlinită. În paralel, în ultimii douăzeci de ani am lucrat în proiecte de educație nonformală și bazată pe învățare prin experiență directă, cu copii, tineri și adulți. Aduc în acest context și experiența acumulată în alpinism și sporturi montane. Mă fascinează lucrul în echipă și stimularea armoniei dintre individual și colectiv, privite din perspectiva învățării și adaptării continue. În proiectele în care mă implic caut mereu inovația și ieșirea din tipare. Cred în capacitatea fiecărei persoane de a-și găsi echilibrul interior și de a răspândi apoi această stare de pace și fericire în jurul său