Iubite doamne şi domniţe, onoraţi domni şi domnişori!

 

La început de primăvară, când sărbătorim renaşterea naturii şi ne lăsăm în garderobe hainele groase, avem bucuria de a vă anunţa o provocaţiune. Nu-i cu pistoale şi onoare care se cere reparată – departe de noi asemenea gânduri războinice.

E despre un produs pe care îl ştie toată lumea, de la şcolari la stimabilii pensionari care trec din când în când la cofetăria din colţ: mousse de ciocolată.

Azi pornim Săptămâna deliciilor la RoMarketing. 🙂

 

Vă invităm pe domniile voastre ca până pe 8 ale lunii lui Mărțișor să meșteșugiți un mousse de ciocolată după indicațiunile din rețeta alăturată.

reteta mousse saptamana deliciilor

Folosiți moderna tehnică, franțuzească sau nu, a fotografierii și onorați-ne cu un instantaneu al deliciului creat (adresa trâmbițașului office@romarketing.ro). Acesta va așeza poza la loc de cinste, pe pagina de Facebook.

Cine va strânge cele mai multe apreciaţiuni din partea asistenţei online (a se citi like-uri), va fi răsplătit de noi şi va primi un premiu. De fapt, un cadou dublu, ca să vă arătăm că apreciem munca domniilor voastre și bucuria de a împărtăși cu ceilalți deliciile dulci și nu numai.

Așadar, câștigătorul va avea parte de un voucher de 15 % reducere la orice curs organizat de RoMarketing în 2016 și cartea „Bucătăria Vieții”, scrisă de Per Falk – povestea unor antreprenori care au împletit pasiunea lor pentru afaceri cu cea pentru familie și petrecerea timpului liber împreună. Un exemplu despre cum se poate realiza echilibrul între carieră, succesul unei afaceri și viața personală, valorile de familie!

Sunt invitate să răspundă provocaţiunii din „Săptămâna deliciilor” atât doamnele, cât şi domnii. Ştim că jobenul şi vestonul îşi pot avea locul lor la intrarea în bucătărie, cât timp posesorul trece prin fiecare etapă a creării dulciurilor.

Cu gândul la gustul mousse-ului, vă aşteptăm degrabă fotografiile. 🙂

Spor în toate şi o primăvară cum vă doreşte inima!

%d blogeri au apreciat: