Autor Sorina Bradea

Consultant RoMarketing

sorina_bradea@romarketing.ro

Ziua Mondială Employer Branding a fost lansată de către Brett Minchington, președintele Employer Brand International, firma responsabilă de organizarea evenimentului găzduit de Praga pe 28 şi 29 aprilie 2016.

Ziua Mondială Employer Branding va fi cel mai mare eveniment de bune practici și networking în acest domeniu în anul 2016!

Specialiști în brandul de angajator, agenții și lideri din peste 30 de țări vor veni într-unul din cele mai frumoase orașe ale lumii, Praga, pentru două zile de învățare și inspirație. Partenerii naționali din toate colțurile lumii vor fi și ei prezenți: Australia, Canada, Filipine, Ucraina, Africa de Sud, Rusia și Uzbekistan, cât și cei din Marea Britanie, România, Slovacia, Germania, Lituania și multe alte țări.

Brett Minchington a fost oaspetele nostru în România, el a derulat un Masterclass de succes în București și a fost speakerul special al Summit-ului de la Cluj. La evenimente au participat manageri de top, responsabili Employer Branding din firme mijlocii și mari, antreprenori vizionari.

Înscrierile sunt deschise și puteți beneficia de Early Bird până pe 19 februarie. Utilizând codul romania2016 veți beneficia de o reducere de 100 euro față de prețul standard.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe http://www.worldemployerbrandingday.community.

best practice guidelines Employer Branding Day

Nu stați pe gânduri! Acționați acum și ne vedem la Praga cu speakeri din companii de renume: LEGO, E&Y, Pepsico, IKEA și mulți alții!

%d blogeri au apreciat: