Autor RoMarketing

office@romarketing.ro

Ştiţi vorba reclamei: „viitorul sună bine”. Ne-am convins de adevărul acestei afirmaţii pe propria piele. De fapt, în propria firmă, 🙂 unde timp de două săptămâni am avut două voluntare. Este vorba despre două tinere de la Colegiul Național „Emanuil Gojdu” din Oradea, Cristiana Badeu şi Andra Sav. Au venit alături de noi, au învăţat, au participat la toate activităţile RoMarketing.

La final, ne-au împărtăşit ce a însemnat pentru ele timpul petrecut alături de noi. Să le dăm cuvântul. 🙂

Cristiana Badeu: „Timpul petrecut la RoMarketing a fost o experienţă unică pentru mine, în care am simţit în sfârşit atmosfera unui loc de muncă plăcut şi plin de energie. Am fost plăcut surprinsă să văd că toată lumea a fost atât de deschisă cu mine, prietenoasă şi dornică să împărtăşească cu mine atât informaţii profesionale, cât şi sfaturi de viaţă.

Deşi nu am avut pregătirea necesară, m-au lăsat să mă implic, să îi ajut, să asist la toate procesele desfăşurate în cadrul companiei şi au făcut ca aceste lucruri să îmi ofere o perspectiva nouă asupra unui loc de muncă. Bazată pe o relaţie de prietenie puternică, RoMarketing este, în perspectiva mea, genul de companie care îţi permite să transformi pasiunea personală într-un job.”

 

Andra Sav: „Deși am petrecut numai două săptămâni în cadrul companiei RoMarketing, pot spune că am avut șansa de a vedea ce înseamnă să faci parte, cu adevărat, dintr-o echipă. Cred că atmosfera plăcută, seriozitatea, spiritul de colegialitate și atenția orientată spre fiecare detaliu și adaptarea în funcție de necesitățile clienților definesc cel mai bine modul de lucru al acestei echipe.

Cu siguranță, dacă pe viitor voi mai avea ocazia să lucrez alături de ei, o voi face cu cea mai mare plăcere.”

Cum vă spuneam: viitorul chiar sună BINE! 🙂 Mulţumim, Cristina şi Andra!

%d blogeri au apreciat: