Autor Psh. Anamaria Mesaros

Consultant RoMarketing

anamaria_mesaros@romarketing.ro

Îți propun un exercițiu de imaginație. Fă cunoștință cu tine peste 10 ani! Tu, cel de 30 de ani, acum ai 40. Cine ești? Unde lucrezi? Ești mulțumit?

Să revenim în prezent. Există vreo diferență între tine la 40 de ani și cel de azi? În ce constă această diferență? O întrebare importantă pe care trebuie să ți-o adresezi în acest moment este următoarea: Ce trebuie să faci începând de azi pentru a ajunge ceea ce îți dorești să fii?

Am să îți dau o idee – ce zici de un plan de dezvoltare pentru următorii tăi 10 ani? Ce ar conține acest plan și cu ce ai începe?

Este timpul să-ți iei cariera în propriile mâini, să preiei controlul asupra modului în care te raportezi la cariera ta și să începi acțiunea pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

Acest plan de dezvoltare este un contract ferm cu propria persoană, o promisiune că vei avea succes. Este un mod structurat de a-ți organiza viața pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

Iată câțiva pași simpli pe care să-i urmezi spre împlinirea visului tău:

  1. Înțelege-te pe tine. Cine ești? Stabilește-ți ținta. Cine vrei să fii?
  2. Stabilește-ți obiectivele SMART și acțiunile aferente, care să te conducă spre atingerea scopului.
  3. Identifică-ți lacunele și competențele lipsă și dezvoltă-le!
  4. Creează-ți planul de dezvoltare/acțiune.

Ca să venim în sprijinul tău îți propunem să ne vedem față în față și să dezbatem punctele cheie ale planului tău de dezvoltare. Pe 18 octombrie te invităm la noi, la RoMarketing, ca să stabilim cum poți să ajungi cât mai reprede acolo unde îți dorești.

E GRATUIT şi îţi va fi de mare folos. Trebuie doar să te înscrii prin formularul disponibil la această adresă – https://goo.gl/forms/Ma20R9isgqEOFBTG2. Avem 10 locuri disponibile pentru primii 10 care se înscriu.

Știi că totul e posibil dacă vrei. STABILEȘTE UN PLAN și începe să lucrezi chiar de azi la viitorul tu, cel de peste 10 ani. 🙂

%d blogeri au apreciat: