Şerban Borda împărtăşeşte astăzi povestea lui de adaptare la schimbare. Adaptabilitatea implică speranţă, creativitate şi găsirea de noi modalităţi de a relaţiona, respectând în acelaşi timp regulile menite să ne protejeze.

 

Script video

Bună ziua. Numele meu este Șerban Borda și sunt actor la teatrul Regina Maria din Oradea.

Și pe mine, ca și pe toată lumea. această criză m-a luat prin surprindere și mi-a dat programul peste cap, o mulțime de spectacole anulate, publicul care nu a mai avut voie să participe la spectacole și uite așa, ne-am trezit că suntem actori, dar fără partenerul nostru cel mai important, publicul. Am încercat să ne adresăm în continuare acestui partener drag nouă prin mediul online.

În prima fază, am făcut un filmuleț destul de important, în care am încercat să explicăm atât copiilor, cât și adulților cum se poate răspândi orice virus și  cât este de important să ținem cont de recomandarea de a ne spăla pe mâini  cel puțin 20 de secunde.

Nu știam exact cât va dura și nu știm în continuare cât va dura această perioadă de distanțare și până când publicul va reveni în sala de spectacole, dar speranța mea este că-n timp destul de scurt o să putem să ne vedem cel puțin în spații deschise.

Ne este dor de public și este important să știe publicul că ne este dor de el,  și-n momentul în care vom putea juca, abia așteptăm să ne revedem.

Perioada aceasta, mi-a dat totuși posibilitatea să creez și-n acest moment am și un spectacol (one man show) pe care abia aștept să-l joc pentru public.

Vă mulțumesc că v-ați făcut timp să ne ascultați și vreau să vă transmit un mesaj la final:

  • Nu uitați să vă spălați pe mâini cel puțin 20 de secunde
  • Nu uitați să purtați măști în spațiile închise
  • Nu uitați să respectați distanțarea fizică

Vă mulțumesc și abia aștept să ne revedem pe scenă, în sala de spectacole sau afară.

%d blogeri au apreciat: