Pastila de adaptABILITATE vine astăzi cu o perspectivă pozitivă, optimistă asupra contextului actual. Georgiana Simionaș, creatoare de accesorii handmade, povestește despre ce înseamnă pasiunea pentru ea, dorința de a reuși și cum să te concentrezi asupra lucrurilor care îți fac plăcere

 

.

Script video

Bună dragilor.

Mă numesc Georgiana Simionaș și doresc să vă vorbesc puțin despre pasiunea mea, care între timp s-a transformat și într-un mic business online, și anume realizarea de bijuterii și accesorii hand-made.

Am început în urmă cu 8 ani, în timpul liceului, timp în care îmi doream să desfășor o activitate prin care să pot experimenta lucruri noi și să mă pot dezvolta personal, mai ales să-mi câștig proprii mei bani. La început cream accesorii mai simple, lucruri care nu erau foarte dificil de realizat. Între timp, am evoluat datorita comenzilor pe care le primesc și acum de la cliente, comenzi tot mai complicate, care mă ajută să mă dezvolt personal și să evoluez în munca pe care o fac.

Perioada actuală pot să spun că a avut un impact asupra mea  și asupra afacerii mele foarte mare, în sensul pozitiv, neașteptat, deoarece fiind o perioadă de criză, mă așteptam ca și pe acest domeniu profesional să fie la fel, dar spre surprinderea mea a fost total opus. Comenzile au crescut deoarece timpul meu liber a fost mult mai mult, fetele au avut timp să navigheze online, să își comande accesorii. Eu am fost nevoită să mă reorganizez cu privire la expedierea coletelor, stocuri de materii prime.

Această perioadă, m-a provocat foarte mult, dar sunt mulțumită deoarece am învățat să lucrez sub presiune. Timpul de lucru trebuia pus în calcul total altfel. În final am reușit să mă adaptez și acum simt că pot lucra mult mai bine sub presiune și am învățat multe lucruri noi în această perioadă.

Ca un mic sfat, vreau să spun fiecărei persoane care are un vis, o pasiune să o urmeze și să lupte pentru aceasta iar în final, negreșit va ieși ceva bun.

Mulțumesc!

%d blogeri au apreciat: