Autor RoMarketing

office@romarketing.ro

Moș Crăciun există! Chiar există! 🙂 Haideți, recunoașteți că undeva, în sufletul vostru, încă mai sperați să-l vedeți în noaptea sfântă a Nașterii cum se strecoară și așează sub bradul împodobit cadourile pe care le-ați visat și le-ați cerut tot anul.

Știm că așa e – copilul din noi nu pleacă niciodată și iese la iveală tocmai în această perioadă din an. Când între nenumărate drumuri spre și de la birou, prin oraș, pe la magazine, prin țară ori între două telefoane ne tragem puţin sufletul și… ne mai zboară gândul la ce i-am cere Moșului.

Fiecare are lista lui. Pe care nu o scriem pe o coală de hârtie pusă bine în sertarul biroului. Şi nici nu o salvăm într-un fişier din calculator – asta deşi Moşul s-a modernizat şi are chiar şi adresă de e-mail. 😉 Ne „scriem” lista de Crăciun undeva în suflet şi avem grijă să o repetăm detaliat ori de câte ori adaugăm câte ceva.

Noi, maturii, spunem că am crescut…

…şi, evident, nu ne mai dorim jucării, cărţi de poveşti sau maşinuţe. Noi am vrea sănătate, credinţă, putere de muncă. Da, sigur, nu ar fi rău un laptop nou, un model mai avansat de telefon ori, de ce nu, un bilet de Anul Nou spre vreo ţară caldă, unde să facem Revelionul fără fular. Sunt dorinţe pe care avem grijă să le trecem pe lista de Crăciun.

Şi noi, la RoMarketing, ne-am făcut lista noastră pentru Moşu’. Am vrea CEVA UTIL, CEVA DE CITIT, CEVA DE CARE AVEM NEVOIE, CEVA CE NE DORIM şi CEVA DE DĂRUIT. Iat-o.

Lista de Craciun sarbatori-fericite-2016

Aşa cum ziceam la început: ştim că mai credeţi în Moş Crăciun. Cel puţin, copilul din fiecare mai crede. Crede că în noaptea Naşterii, sub globuri, beteală şi luminiţe îşi va găsi cadoul.

Vă invităm pe fiecare dintre voi să ne scrieţi care este lista voastră de Crăciun.

  • Ce vă doriţi, ce aţi vrea să primiţi? Trimiteţi-ne răspunsurile şi, cine ştie… Dorinţele frumoase, pornite din inimă, sunt făcute să se împlinească.

Şi, apropo: încă un motiv să credeţi că Moşu’ va veni – spre diferență de noi, are „autostrada” lui pe care anul acesta Cineva a avut grijă să „toarne” din timp zăpadă. 🙂

%d blogeri au apreciat: