RoMarketing

Pasiune, excelenţă, anticipare, contribuţie, echilibru, integritate

Când noi, cei de la RoMarketing, organizăm un eveniment, indiferent cum s-ar numi şi cui îi este destinat, avem în minte câteva idei clare: să îl facem în mod profesionist – interactiv, clar şi direct, să le transmitem clienţilor noştri informaţiile de care au nevoie şi să oferim un cadru care să-i determine să spună „chiar mi-a plăcut felul în care am fost trataţi la RoMarketing”. 🙂

Ne place să fim pozitivi, să transmitem această stare tuturor şi, mai ales, să vedem că am reuşit să ne mulţumim partenerii sau participanţii la cursuri ori alte acţiuni pe care le oferim.

E adevărat, ne onorează o strângere de mână ori un cuvânt de apreciere la finalul unei întâlniri. 🙂 Şi, de ce să nu recunoaştem, ne face să ne simţim nemaipomenit şi să mergem înainte şi mai plini de energie atunci când avem reacţii de felul celei transmise de doamna doctor Simona Mihuţiu, participantă la cursul de FORMATOR pe care noi l-am organizat în februarie şi martie. O redăm mai jos:

„La încheierea cursului, mi-am ridicat întrebarea dacă mi-am îmbogăţit experienţa şi unele aptitudini sau competenţe. Răspunsul este DA: mi-am structurat unele cunoştinte anterioare şi mi-am îmbogăţit experienţa cu elemente noi.

Am apreciat în special:
1. experienţa dumneavoastră în calitate de formator
– modalitatea de a omogeniza grupul, în ciuda diversităţii sale, spre atingerea obiectivului.
– participarea într-o echipă formată din personalităţi atât de diverse, cu preocupări atât de diferite, a fost, ea însăşi, o experienţă plăcută.
2. modul de livrare a cursului: clar, interactiv şi eludând plictiseala, aspecte demne de preluat în oricare din viitoarele mele prezentări, indiferent de locul şi tema abordată de mine în viitor.
3. accentul pus pe dezvoltarea creativităţii şi pe comunicare
4. jocurile interactive
5. dezvoltarea abilităţilor de proiectare, în special cele legate de trasarea obiectivelor şi de structurarea unui curs, de adaptare a acestuia la cursanţi şi încadrarea în timp, dezvoltarea capacităţii de sinteză
6. cadrul plăcut de desfăşurare a cursului
7. “fereastra deschisă”: dorinţa de comunicare şi de colaborare subsecventă pe această temă (formator), în special în cazul în care voi proiecta un curs propriu pe o anumită temă, precum şi interesul pentru participarea în viitor la alte posibile cursuri, pe diferite teme pe care o să le identific ca utile în formarea mea sau a altora din echipa mea.

Cu stimă,
Simona Mihuţiu

Mulţumim, doamna doctor! Tocmai ce ne-aţi dat o doză nemaipomenită din dorinţa de a merge mai departe şi de a face lucruri şi mai bune, şi mai interesante. 🙂

%d blogeri au apreciat: