Ce faci atunci când, deși ai avut zeci sau sute de interviuri, nu reușești efectiv să găsești oamenii de care ai nevoie?  

Indiferent că ești la început sau nu, recrutarea este o adevărată provocare, mai ales când pozițiile pentru care recrutezi au nevoie de un anumit profil de oameni – mai rar, mai complex, mai special.  

Și uneori, oricât de mult iubești recrutarea și interacțiunea cu oamenii, procesul poate fi provocator. 

După zeci de întâlniri și sute de conversații pe săptămână poate fi epuizant să vezi la final că tot nu ai găsit persoana potrivită. 

Și dacă problema este la tine?  

Ce îți scapă ție în această ecuație?  

Ce tip de intervievator ești? 

Adevărul este că doar o autoevaluare bună te poate ajuta să înțelegi unde anume trebuie să lucrezi cu tine sau cu echipa ta.  

Dacă simți că ceva îți scapă în activitatea ta, că nu performezi suficient, că nu reușești să găsești oamenii potriviți, înseamnă că undeva există o problemă. Iar problema nu este mereu la oamenii care aplică și vin la interviu.  

Un recruiter de top: 

  • Îmbrățișează natura sa ca și tip de intervievator și lucrează constant la a deveni cea mai bună varianta a sa pentru a deveni un magnet pentru oamenii potriviți la locul potrivit. 
  • Știe că formarea continuă și îmbunătățirea abilităților sale este cheia pentru a atrage oameni de top în companie. 
  • Petrece timp de calitate în preajma altor recruiteri de top și se conectează mereu la evenimente sau programe axate pe schimb de experiență și creștere. 

Acesta este doar unul dintre multitudinea de subiecte abordate în cadrul programului Procesul Complet de Recrutare și Selecție realizat de RoMarketing atât pentru începători cât și pentru profesioniști experți in HR, care simt că totuși “le scapă ceva”. 

Dacă vrei să duci Recrutarea la nivel de artă și să devii magnet pentru talente de top, click aici. 

%d blogeri au apreciat: