Autor RoMarketing

office@romarketing.ro

Când ai întrebări e bine să cauți răspunsuri. 🙂 Și cine altcineva să ți le ofere documentat și prompt decât un specialist? Asta e ideea de la care pornesc cei care organizează întâlniri între persoane care au afaceri în diverse domenii și oamenii care cunosc cele mai… hai să le spunem ascunse cotloane ale legislației.

Se întâmplă acest lucru și joi, 19 mai, la Oradea, unde RoMarketing, în parteneriat cu Uniunea Națională a Experților în Legislația Muncii, Asociația de Resurse Umane Oradea și Federația Patronilor Bihor, organizează o ediție a „Cafenelei de Dreptul Muncii”. Vorbim de un concept inovator în România, în care este implicat şi LEXAcademy- Institutul european pentru studii administrative și de legislația muncii.

 

Ce este, de fapt, această cafenea de Dreptul Muncii?

Este o sumă de evenimente – conferințe, seminarii, cursuri – în care angajatori, oameni de afaceri, reprezentanţi ai acestora – discută cu specialişti în dreptul muncii despre noutăţile legislative din domeniu. Totul se întâmplă într-un cadru familial, la o ceaşcă de cafea, unde sunt dezbătute probleme dificile, spețe delicate și întrebări care își caută raspuns în practica de zi cu zi.

La Oradea, Cafeneaua de Dreptul Muncii va avea loc joi, 19 mai, de la ora 16, în sala de conferințe a centrului de afaceri din Cetatea Oradea.

Tematica propusă pentru dezbatere este „Contractul individual de muncă -amenințare sau beneficiu pentru angajatori?” şi „Expertul în legislația muncii – o profesie necesară!” Întrebărilor celor prezenţi le vor răspunde drd. Corneliu Bențe, preşedintele Uniunii Naționale a Experților în Legislația Muncii, şi inspectorul şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Bihor, Marius Rotar.

E de ştiut că oricine poate participa la eveniment, care este gratuit. Totuşi, numărul de participanţi va fi limitat din două motive: ne dorim ca în cadrul întâlnirilor noastre fiecare să aibă ocazia de a propune spre dezbatere câte o speță și totodată pentru a putea să facem cunoscute cât mai multe noutăți legislative și jurispudențiale.

Locurile pot fi rezervate printr-un simplu mail trimis la următoarele adrese:
– office@unelm.ro
– office@romarketing.ro
– federatiapatronilor@gmail.com

%d blogeri au apreciat: